Over ons

Laagdrempelig tarief

Wij behandelen veel van onze zaken op basis van no cure no pay: Je betaalt ons alleen een kleine vergoeding als we jou met succes helpen. Bereiken wij niet het beoogde resultaat, dan kost het je niks!

Persoonlijk contact

Wij houden van heldere afspraken en korte lijntjes. Je bent altijd op de hoogte van de stand van zaken en je kunt altijd bij ons terecht met vragen.

Duurzame oplossing

Vaak spelen er in een situatie meerdere problemen en biedt een strikt juridische aanpak niet per se het gewenste resultaat. Wij streven er te allen tijde naar om uw probleem duurzaam op te lossen. 

Over ons

PP Juridisch Advies is een modern juridisch advieskantoor dat haar pijlers richt op particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Door duidelijk advies en oprechte betrokkenheid bij uw situatie

Vrijwel iedereen heeft met enige regelmaat een juridisch probleem. Toch maken maar weinig mensen de stap om een jurist of advocaat te raadplegen. Omdat dit duur is, maar ook omdat men vaak geen idee heeft van de juridische mogelijkheden. Het is onze missie om deze groep aan te spreken. Wij bieden juridisch advies op basis van onder andere no cure no pay. 

Neem geheel vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken!

Waarom kiest u voor ons?

  • Helder advies, altijd duidelijk toegelicht en zonder jargon
  • Persoonlijk contact waarbij u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken
  • Veel zaken worden behandeld op basis van no cure no pay
  • Aantrekkelijk uurtarief/gunstige prijsafspraak 
  • Geen kleine lettertjes of vage afspraken
  • Geen kantoorkosten of verborgen kosten
  • Duurzame oplossing waarbij verder wordt gekeken dan enkel het juridische

Wie zijn wij?

Door wie worden 
uw zaken
 behandeld?
Blank logo small nieuw

Roderik Plukker

Oprichter
Blank logo small

Luc van der Ploeg

Oprichter

Wat klanten over ons zeggen

“We hebben gebruik mogen maken van de expertise en flexibiliteit van PP Juridisch Advies. Daardoor hebben we de zaak gewonnen! Nogmaals dank en we komen zeker terug bij een volgende zaak.”

P. op den Camp
ODC Rental

"Onlangs hier om advies gevraagd omtrent nieuwe voorwaarden in mijn arbeidsovereenkomst. Diezelfde dag nog duidelijk advies mogen ontvangen. Hartelijk dank voor de goede service!"

D. Beer